Čokoládové speciality

Základem specialit jsou buď nugát, marcipán nebo ganáž. Tuto základní surovinu ručně tvarujeme a dekorujeme.

nejoblíbenější tmavý střapec
Střapec mléčný s mandlí

Střapec mléčný s mandlí

Střapec bílý s mandlí

Střapec bílý s mandlí

Střapec tmavý s mandlí

Střapec tmavý s mandlí

Kokosová koule

Kokosová koule

Ořechová koule

Ořechová koule

Kávová koule

Kávová koule

Nugátová střecha

Nugátová střecha

Rumová bomba

Rumová bomba

Pomerančová kůra máčená v hořké čokoládě

Pomerančová kůra máčená v hořké čokoládě

Benátské lanýže

Benátské lanýže

Zázvor máčený v hořké čokoládě

Zázvor máčený v hořké čokoládě

Želé

Želé

Čokokoule

Čokokoule

Karamelová kostka

Karamelová kostka

Karamelová koule bílá

Karamelová koule bílá

Karamelová koule mléčná

Karamelová koule mléčná

Kokosové oko

Kokosové oko

Ořechový lanýž

Ořechový lanýž

Mandlový lanýž

Mandlový lanýž

Pomerančové plátky v čokoládě

Pomerančové plátky v čokoládě

Ibiškový květ máčený v bílé čokoládě

Ibiškový květ máčený v bílé čokoládě