Čokoládové speciality

Základem specialit jsou buď nugát, marcipán nebo ganáž. Tuto základní surovinu ručně tvarujeme a dekorujeme.

nejoblíbenější tmavý střapec
Střapec mléčný s mandlí

Střapec mléčný s mandlí

Střapec bílý s mandlí

Střapec bílý s mandlí

Střapec tmavý s mandlí

Střapec tmavý s mandlí

Kokosová koule

Kokosová koule

Ořechová koule

Ořechová koule

Kávová koule

Kávová koule

Nugátová střecha

Nugátová střecha

Rumová bomba

Rumová bomba

Pomerančová kůra máčená v hořké čokoládě

Pomerančová kůra máčená v hořké čokoládě

Benátské lanýže

Benátské lanýže

Zázvor máčený v hořké čokoládě

Zázvor máčený v hořké čokoládě

Želé

Želé

Karamelová kostka

Karamelová kostka

Karamelová koule bílá

Karamelová koule bílá

Karamelová koule mléčná

Karamelová koule mléčná

Kokosové oko

Kokosové oko

Mandlový lanýž

Mandlový lanýž

Pomerančové plátky v čokoládě

Pomerančové plátky v čokoládě

Ibiškový květ máčený v bílé čokoládě

Ibiškový květ máčený v bílé čokoládě

Nugátová kostka tmavá

Nugátová kostka tmavá

svestkova_babovicka.jpg

Bábovička švestková s kandovanými fialkami